GERIOCONSULT: TOPZORG VOOR OUDEREN!

DSCF1140sGerioconsult is hèt bureau voor deskundigheidsbevordering en researchondersteuning op het gebied van geriatrie.   

Klinisch geriater Harmke Nijboer is de drijvende kracht achter het bureau. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie (NVKG) en tijdelijk beschikbaar voor patiëntenzorg, projectleiding, - begeleiding en onderzoek. Daarnaast verzorgt ze trainingen. Ze is een veelzijdige klinisch geriater met meer dan 10 jaar ervaring in de geriatrie en ruime ervaring in doceren.

Harmke begon haar carrière als klinisch geriater in het opleidingsziekenhuis Jeroen Bosch Ziekenhuis. In die periode heeft ze naast patiëntenzorg o.a. onderzoek gedaan naar haloperidol medicatie na interventies bij ouderen patiënten in het ziekenhuis. (link artikel:  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4819468/)

Harmke deed de European Academy of Medicine and Ageing. Deze 2 jarige post doctorale opleiding in Zwitserland is voor klinisch geriaters in heel Europa.  Harmke is hierdoor gegroeid in deskundigheid in geriatrie.

Naast haar klinische werkzaamheden als arts is ze o.a. lid van de Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie en heeft zich jaren ingezet o.a. in de PR commissie. In deze rol leerde ze samen met diverse partners in Ouderenzorg beursactiviteiten organiseren en ze had jaren een vaste column bij het maandblad de Nestor van de UnieKBO.

Harmke heeft in de opleiding Generic Instructor Course (GIC) een professionaliseringsslag gemaakt en de blended learning methodiek heeft haar zeer aangesproken.

Sinds 2016 ontwikkelt ze samen met diverse partners o.a. blended learning opleidingen voor ouderengeneeskunde in binnen en buitenland.

Bent u benieuwd voor welke projecten u Gerioconsult kunt inschakelen? Kijk dan op onze projectpagina. Ook kunt u hier de ervaringen lezen van onze klanten.

A Design from GT-WebDesign